vila horia bradet

Construita din temelii si conceputa in stil vintage, cu tot confortul, Vila Horia-Bradet ofera oaspetilor sai cele mai bune conditii de cazare si sejur.

Vila Horia-Bradet este inconjurata de dealuri si munti, oferind clientilor sai o priveliste mirifica. Raul curgator aflat in imediata apropiere, se contopeste cu privelistea linistitoare.

Facilitati

Te poti relaxa ascultand susurul raului si privind padurile ce inconjoara Vila Horia-Bradet.

 

Vila Horia-Bradet

este inconjurata de dealuri si munti, oferind clientilor sai o priveliste mirifica. Raul curgator aflat in imediata apropiere, se contopeste cu privelistea linistitoare.

Vila se inchiriaza in totalitate, nu pe camere!

Vila Horia-Bradet dispune de un living cu coltar spatios, semineu pe lemn, videoproiector pentru anumite evenimente(team-building si prezentari), terasa spatioasa cu masute, scaune si loc pentru fumat, camere de supraveghere pentru living cu o inregistrare permanenta, bucatarie dotata si echipata complet, frigider + vitrina frigorifica.

Vila Horia-Bradet dispune de un loc de joaca pentru copii, aflat in curtea vilei, teren sintetic, mini fotbal iluminat zona agrement, masa tenis, foisor, barbeque si cuptor pentru paine sau pizza. Locul de joaca este special amenajat pentru ca cei mici sa se distreze in siguranta.

De asemenea Vila Horia-Bradet dispune de un foisor si un balansoar destinate relaxarii totale fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte.

LA 5 MINUTE (mers pe jos) DISTANTA DE VILA BRADET PUTETI SERVI MASA INTR-UN RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN SAU ROMANESC.

Punem la dispozitia clientilor nostrii urmatoarele:

- acces la bucatarie completa utilata cu vesela, etc. , - gratar, sistem audio, dvd player - gradina / curte, - terasa, - living, - parcare, - foisor in curte, - balansoar, - loc de joaca pentru copii, - ping pong, - locuri de parcare

Punem la dispozitia clientilor nostrii urmatoarele facilitati in camere:

Incalzire sistem electric, aer conditionat, camere cu terasa, baie cu dus partial, frigider, mini bar.

VILA HORIA-BRADET DISPUNE


Living de 80 mp

complet utilat mobilat, internet Wifi, bucatarie dotata si echipata complet, semineu, terasa


5 camere

cu pat dublu, aer conditionat, internet Wifi, sistem audion surround


2 camere cvadruple

cu TV, baie, camera pentru copii cu paturi supraetajate, internet Wifi

CAMERE

Ai cele mai bune conditii de cazare si sejur.

Vila Horia Bradet are in componenta 5 camere cu pat dublu, aer conditionat, internet Wifi, sistem audion surround cu sunete direct din natura.

Vila Horia Bradet dispune de living de 80 mp complet utilat mobilat, camere de supraveghere, sistem incendiu profesional, bucatarie complet utilata pentru evenimente, terasa, toaleta, semineu, la un standard exceptional.

Camerele sunt dotate cu mobila sculptata si pictata manual din lemn masiv, partial balcon ( 3 cu balcon, 2 fara balcon). Pentru cele trei camere de la etaj, este amenajat un spatiu cu coltar si masuta..

"Vila este dotata cu camere de spraveghere atat exterioare cat si interioara(hol si living), sistem de incendiu si alarma profesionala. "

"Vila mai este dotata cu sistem audio surround in toate incaperile, care poate fi dirijat din statia centrala ce se afla in living."

Galerie foto

 

 

Animalutele noastre

 

 

TARIFE

Conducerea Vilei Horia - Bradet isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Oferta de Craciun 2017 (23-26 decembrie)

1200 EURO/ 3 nopti

Oferta revelion 2017-2018 ( 30 decembrie - 2 ianuarie 2018)

2500 euro/ 3 nopti

Inchiriere integrala vila                

2400 RON/noapte

Vila Horia - Bradet

va ofera cazare in conditii excelente de relaxare si agrement, pentru petrecerea concediilor, vacantelor sau weekend-urilor tale.

Rezervare Online

Rezervari telefonice 0723 496 742 | 0774 004 929

Plata in avans : RO90RNCB0053048587330012 BCR Brasov

SC SUMAR & PO SRL - CUI RO5210631

 

 

1000 caractere stânga

" Am fost impresionati de curtea mare, curata si superb amenajata. Camerele foarte curate iar proprietarii extrem de amabili, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. "


Mihaela BARBU

"Am fost impresionati de curtea mare, curata si superb amenajata. Camerele foarte curate iar proprietarii extrem de amabili, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. "


George Pavelescu

CONTACT

Ai intrebari? Echipa Vila Horia-Bradet va sta la dispozitie!

Tel.Mobil: 0723 496 742 | 0774 004 929
E-mail:contact@vilahoriabradet.ro
Vila Horia-Bradet este amplasata in apropiere de DN 1A, la 20 km de Brasov si 25 km de Cheia.

Contacteaza-ne